Over Mij

Wie ben ik

Hoi, mijn naam is Michelle. Leuk dat je op mijn website kijkt.
Hierboven zie je een foto van mij, en mijn trouwe viervoeter Lexus.
Hij is een belangrijk deel in mijn leven. 

Vanaf dat ik nog klein was, was ik al dol op dieren. Ik was dan ook dol gelukkig toen ik voor het eerst naar een manege mocht. Daar ging het echt ‘mis’ en werd ik besmet met het ‘paardenvirus’. Vanaf dat moment stond mijn leven in het teken van paarden. Van een Arabier die ik mocht verzorgen tot het werken op een stal, ik heb veel prachtige momenten mogen meemaken.
 

 Er kwam echter een moment in mijn leven waarin ik mijn liefde voor paarden en het werken ermee uit mijn leven moest bannen. Maar mijn liefde voor paarden was zo sterk dat het niet lang duurde voordat ik weer in aanraking kwam met paarden. Lexus kwam in mijn leven. Eerst als verzorgpaard en later werd ik zijn trotse eigenaar.
  
Lexus en ik hebben samen veel meegemaakt en dat heeft ons samen veranderd. We zijn samen gegroeid. Door deze groei en verandering kreeg ik vragen van andere paarden eigenaren of ik hen zou kunnen helpen. 

Natuurlijk wou ik helpen!

En opzoek naar de problemen, komen de oplossingen vaak sneller als verwacht. 
Dat was precies wat ik wilde!

Ik kreeg de mogelijkheid om een opleiding hoefverzorging te  volgen bij Hoefvitaal, dat was de oplossing van mijn wens om beroepsmatig met paarden te gaan werken.
 
Zo is 4 hooves ontstaan!