Hoefschoenen


Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende merken hoefschoenen op de markt, dat wij begrijpen dat het assortiment onoverzichtelijk is. 
 
 In de loop der tijd is duidelijk geworden wat hoefschoenen voor paard en eigenaar kunnen  betekenen. Wij willen daarom graag voorzien in die behoefte. Om dat zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij onderzoek gedaan naar de merken die het beste aansluiten bij wat hoeven nodig hebben en waar wij het liefst mee werken. Zo zijn wij er zeker van dat we voor elk paard een passende oplossing kunnen bieden. 
We hebben de mogelijkheid om een deel van ons assortiment hoefschoenen volledig aan te passen. Hierdoor kunnen wij uiteindelijk zelfs de meest moeilijkste hoeven voorzien van goed passende hoefschoenen. 

Voordelen

 

·       Gebruik voor gevoelige hoeven op bepaalde ondergronden. 

·       Aantrekken wanneer het paard er behoefte aan heeft, dus geen permanente aanpassingen meer. 

·       Alternatief voor hoefbeslag. 

·       Kostenbesparend. 


Wij passen hoefschoenen enkel aan bij uw paard/pony op locatie, omdat we op die manier het beste beeld krijgen van de staat van de hoeven. We  controleren of de hoeven wel geschikt zijn voor hoefschoenen. Mocht dit niet zo zijn, dan kunnen we kijken voor een tussenoplossing om te zorgen dat uw paard voorzien is van het best mogelijke comfort. Totdat de hoeven wel geschikt zijn voor hoefschoenen. 

 

Maten inschatten met behulp van foto’s is een werkwijze waar wij geen gebruik van maken, omdat het moeilijk  is om op deze manier de goede maat vast te stellen. Het geeft te weinig informatie om tot een gedegen advies te komen.
 
 


 Dit willen wij ten alle tijden voorkomen! 

Scootboots

Cavallo Simple